Coversafe Folie

Coversafe Folie

COVERSAFE®
STOP DE VERSPREIDING VAN VIRUSSEN!

We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op
zijn kop kan zetten. Om te voorkomen dat we zoiets
nog eens mee moeten maken, doet iedereen
zijn uiterste best: poetsen, ontsmetten en nog
eens schoonmaken! Maar hoe controleer je of
al die deurgrepen, balies en aanraakschermen
echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat
nog vol? Gelukkig hebben we nu Coversafe®!

WAT IS COVERSAFE®?
Coversafe® is een zelfklevende film met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De film is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals tafels en deurklinken. Effectief tegenvirussen, bacteriën en ziektekiemen en schimmels. Coversafe® beperkt sterk de virale en bacteriële verspreiding en beschermt de bevolking. De Coversafe® antimicrobiële film bevat de natuurlijke en revolutionaire technologie van het bedrijf PYLOTE.

24 UUR PER DAG BESCHERMING, VIER JAAR LANG!
De Coversafe® folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze re-actieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen. Coversafe is overal en op elke ondergrond aan te brengen en laat zich ook weer eenvoudig en zonder lijmresten verwijderen. De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt nooit uitgeput. De anti-microbiële eigenschappen van Coversafe blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag.


ONAFHANKELIJKE EN GEACCREDITEERDE LABORATORIA
Coversafe® vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het 229E coronavirus. Het is ook effectief tegen veel voorkomende epidemieën zoals gastro-enteritis, H1N1-griep of conjunctivitis. Alle tests worden uitgevoerd volgens de normen JIS Z 2801, ISO 22196 en ISO 21702 door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

VERNIETIGT VIRUSSEN EN BACTERIËN
De anti-microbiële werking van Coversafe® beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het 229E coronavi-rus. 


NATUURLIJKE WERKING
Coversafe® zorgt op natuurlijke wijze voor mi-crobiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe® is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alter-natieve folies op basis van zilverionen).


VEILIG EN SCHOON
Gebruikelijke reinigingsproducten, zoals zeep, bleekmiddel en ontsmettingsmiddel, tasten de de anti-microbiële werking van Coversafe® niet aan.


EENVOUDIG AAN TE BRENGEN OP ELKE VLAKKE EN LICHTGEBOGEN ONDERGROND. Bescherm de omgeving door deze dunne, transparante zelf klevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten. 

BEWEZEN EFFECTIEF 
Coversafe® voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie be-schermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële  werking van Coversafe® is getest en aangetoond door on-afhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. De folie vernietigt de meeste micro-organis-men, waaronder het 229E  coronavirus.


WERKT ALTIJD EN LANGDURIG
De katalyserende werking van de minerale mi-crosferen in Coversafe® raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe® be-schermt 24 uur per dag en de anti- microbiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.