Desinfecteer uw werkplek

Desinfecteer uw werkplek

COVIGUN VIRUS BESTRIJDER 
De COVIGUN is een automatisch sproeitoestel om virus­sen, bacteriën en andere ziekteverwekkers te bestrijden. Bespaar tijd en ontsmet de omgeving snel en doeltref­fend. Het doodt niet enkel het Corona virus maar ook andere virussen en bacteriën tot in de kleinste hoek-jes. Met de COVIGUN desinfecteert u snel en effectief oppervlakken en ruimtes na ieder bezoek van een klant. Geschikt voor vele branches. Denk daarbij aan restau­rants, sportscholen, kantoren, kapsalons, taxibedrijven en hotels. 
SNEL EN EFFECTIEF DESINFECTEREN 
Het desinfecteren van oppervlakken is een tijdrovende en lastige taak. Traditionele schoonmaakartikelen zoals borstels of doekjes smeren het virus uit en kunnen niet opnieuw worden gebruikt. 
De professionele oplossing hiervoor is de COVIGUN. Een draagbaar, draadloos en lichtgewicht spray­apparaat welke wordt aangedreven door een oplaad­bare lithium-ion batterij. Het apparaat is voorzien van een speciale sproeikop, waardoor het desinfectiemiddel zeer fijn gedoseerd en gericht gesprayd kan worden. Door de verstuivingstechnologie reinigt u in korte tijd snel en grondig iedere ruimte en oppervlak. 
GECERTIFICEERD 
Om de werking en kwaliteit van het desinfectieproces met de COVIGUN te kunnen garanderen is het belangrijk uitsluitend goedgekeurd desinfectiemiddel 
te gebruiken. 
COVIGUN levert een gecertificeerd desinfectiemiddel dat goedgekeurd is door de officiële Europese gezond­heidsautoriteiten en voldoet aan alle strenge voorwaar­den. De vloeistof is getest op het doeltreffend ontsmet­ten van het Corona virus en bestrijdt daarnaast meer dan 100 andere virussen, bacteriën en schimmels in minder dan 2 minuten! 

 

Het desinfectiemiddel is efficiënter dan alcohol en kan op alle soorten oppervlakken gesprayd worden. Het laat geen vlekken of sporen achter, is biologisch afbreekbaar en niet giftig. Het kan worden toegepast op alle harde en zachte oppervlakken. Toepassingsgebieden zijn onder andere aanrechtbladen, balies, meubels, gordijnen, sani­tair, contactpunten zoals deurklinken, behandelstoelen en sporttoestellen. 
Het desinfectiemiddel is los verkrijgbaar in cans van 10 liter. 
SPRAY & WALK AWAY 
Het gebruik van de COVIGUN is heel eenvoudig "Spray & walk away". De sproeikop kan worden ingesteld en desinfecteert met een 360° spraybeurt gedurende 4 tot 6 uur. Het gesprayde oppervlak is binnen één minuut perfect droog en hoeft niet met een doek te worden nagedroogd.