Bar apparatuur
Bar apparatuur

Expertise Center

Voordat u als ondernemer kunt bepalen welke maatvoering uw bar krijgt, of welke doelgroep u wilt bereiken is het van belang om goed na te denken over de benodigde functies en routing in de bar en welke apparatuur hiervoor nodig is. Dit heeft alles te maken met hoeveel gasten u verwacht, wat zij drinken en op welke manier u deze gasten wilt bedienen.

In samenwerking met het Drankenatelier en Smit en Dorlas kan FEG u hierin adviseren. Ook wanneer het een bestaande bar betreft en u gebonden bent aan een beperkte ruimte.

Voor de invulling van de bar is bijna alles mogelijk, van koeling, vaatwasser, professioneel cocktailstation tot ijsblokjesmachines. De essentie van een representatieve en effectieve barinrichting is het juist positioneren van iedere benodigde functie in de totale bar opstelling. Wij kijken daarbij naar zowel de back als de front bar. De zogenaamde back bar is de zijde van de bar welke altijd zichtbaar is voor uw klant en welke op vele manieren ingericht kan worden om uw dranken aantrekkelijk te presenteren. Wanneer u de dranken optimaal presenteert zal dit uw drankverkoop bevorderen. De front bar is de zijde waarvandaan u uw gasten bedient, waarin bijvoorbeeld cocktailbar accessoires kunnen worden geïntegreerd, waar de werkvoorraad zich bevindt, maar waar ook vaak de spullen staan die buiten het zicht van de klant worden opgeslagen.

Neem contact op

Onze merken