Foster
Foster

Foster, experts in koelen en vriezen voor keukens.

Als Europees koelingen fabrikant zijn we trots op zowel de producten die we leveren als de niveaus van klantenservice die we bieden. Sinds 1968 ontwikkelen en ontwerpen we commerciële koelingen voor de horeca en weten dus als geen ander wat er speelt in de professionele keuken.

Als het gaat om commerciële koelingen en vriezers, lopen we voorop op het gebied van technologie en zijn baanbrekend op het gebied van temperatuurbeheersing, hygiëne, efficiency en design.

Wanneer u met ons werkt, bent u verzekerd van kwaliteit en absolute betrouwbaarheid tegen zeer concurrerende prijzen. We hebben altijd een passende oplossing voor u, ongeacht hoe groot of klein uw keuken is.

Iedere keuken kent unieke talenten en beperkingen. Daarom bieden we mogelijkheden op iedere denkbare maat in ons design en in onze producten, service, garanties en financieringen. Onze apparatuur is veelzijdig, onze financiering flexibel.

Van slim koelen op de vierkante meter tot een riante open keuken vol design: wij hebben de kennis, oplossingen en producten die passen.

Dankzij jarenlange ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van producten en oplossingen voor de horeca weten wij als geen ander wat er speelt in professionele keukens.

Foster al jarenlang preferred supplier van grote internationale ketens.

Neem contact op

Onze merken