Over ons
Over ons

Food Equipment Groep Nederland, kortweg genoemd FEG, biedt met kwaliteitsmerken als Hobart-Gazi, Cookinox, Walo, Foster en Alpfrigo hoogwaardige duurzame grootkeukenapparatuur. Tezamen met de huidige merken hebben wij voor elke keuken een oplossing zowel modulair als projectmatig.

Voor een perfecte afstemming over ontwerp of aanpassing van uw keuken zit u direct om tafel met onze product specialisten. Deze hebben ruime ervaring als chef-kok en weten precies wat er komt kijken bij de (her-)inrichting van professionele keukens. Met gedegen advies en overzichtelijke situatieschets of tekening krijgt u een gedetailleerd inzicht in de mogelijkheden. Zo realiseren wij met u samen de meest ideale situatie.

FEG beschikt over een eigen ontwerp en advies bureau. Door de zeer korte lijnen met ons ontwerp bureau c.q. productspecialisten brengen wij al uw wensen in kaart. Na een gedegen inventarisatie verzorgen wij u in 3D de eerste opzet van uw plannen. Wij kijken zorgvuldig naar de mogelijkheden van routing, hygiëne, veiligheid en keuze van apparatuur.

 

MEEDENKEN VANUIT KLANTSITUATIE
Meedenken vormt te allen tijde het uitgaanspunt om te komen tot de best mogelijke oplossing. De wens van de klant staat centraal. Alle innovaties voeren wij door na gedegen onderzoek naar de klantbehoefte.

Onze werkwijze
Het is onze missie om als specialist en leverancier van grootkeukenapparatuur u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We willen onze klanten voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Met onze technische dienst zorgen we voor het zorgeloos functioneren van uw apparatuur.

Stap 1: Inventarisatie van uw wensen
Onze Product Specialist zal een gedegen inventarisatie verzorgen van uw wensen en bouwkundige omgeving. Welke ruimtes zijn voor uw wensen beschikbaar? Er wordt gekeken naar efficiënte routing, ergonomie, hygiëne en veiligheid. Is verbouwing wenselijk, dan wel noodzakelijk en wat zijn de huidige knelpunten? Alle informatie wordt verzameld en vervolgens wordt er een voorstel gemaakt met daarbij uitgewerkte 3D tekeningen.

Stap 2: Logistiek – Presentatie
Vervolgens presenteren wij onze visie van de logistieke routing middels een 3D presentatie. Dit is een concreet voorstel van de mogelijk logistieke lijnen binnen uw bedrijf, waarmee het gehele traject van de ontvangst van de goederen tot en met de uitgifte en consumptie wordt weergegeven.

Stap 3: Logistiek – Keuken
Tijdens de bespreking van het plan bepalen we samen met u waar de opslaggebieden, keuken, spoelkeuken etc. dienen te worden gesitueerd. Vervolgens gaan we dieper in op de specifieke keukensituatie en worden de voedselstromen in de keuken meer in detail weergegeven. Waar komen de verschillende foodproducten de keuken binnen, welke bewerking ondergaan zij en waar worden ze opgeslagen? Hiermee ontstaat een duidelijk beeld van de werkzaamheden die verricht dienen te worden.

Stap 4: Apparatuur
Nadat de interne logistiek binnen het pand en binnen de keuken is bepaald, kunnen we hier een specifieke invulling qua apparatuur aan geven. De tekening wordt gedetailleerd uitgewerkt. Welke apparaten zijn benodigd, wat is de exacte maatvoering en hoe komt de keuken er uiteindelijk uit te zien? We voorzien u van een gedetailleerde Revit tekening van de opstelling in 3D in aanzicht en in doorsnede.

Stap 5: Offerte
Aansluitend op het “definitieve” keukenontwerp voorzien wij u van een gedetailleerde offerte van alle benodigde materialen en diensten, alsmede een weergave van de technische details en uitvoeringen van de aangeboden apparatuur.

Stap 6: Projectbegeleiding
Bij de uitvoering van het project neemt FEG de projectbegeleiding op zich. Gedurende de uitvoering van het project zal projectleider het gehele traject begeleiden. FEG draagt daarbij de zorg voor:

  • Project coördinatie
  • Tekenwerkzaamheden
  • Inmeten en controle van de bouwlocatie
  • Levering & plaatsing van de apparatuur
  • Ingebruikstellen & instructie
  • After Sales

Meedenken vormt te allen tijde het uitgaanspunt om te komen tot de best mogelijke oplossing. De wens van de klant staat centraal. Alle innovaties voeren wij door na gedegen onderzoek naar de klantbehoefte.

Ons programma is geheel aangepast aan de behoeften en eisen van onze klanten. Naast de installatie van uw complete professionele grootkeuken en horecakeuken helpen wij u ook graag bij de aankoop van modulaire apparatuur waaronder friteuses, inductieapparatuur, combisteamers, vaatwassers etc.

Neem contact op

Onze merken